uFeel.me
Кройка
Автор: nella_gold,  9 септември 2011 г. в 06:54 ч.
прочити: 372

Скрои му живота -

ей тъй - напосоки.

Скрои го набързо -

бод - едра тропоска -

бяло петно

върху сиво платно,

нескопосно и диво -

по свой си тертип.

Скрои го така,че

да може по-лесно

човека във него

ей тъй да изтрий,

човека във него да стъпче

със сила,

човека във него

така да убий...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me