uFeel.me
Кристалчета
Автор: Laska,  6 декември 2008 г. в 13:06 ч.
прочити: 468

Плъзгат се
кристалчета искрящи,
след себе си оставят
тънички следи...
Стичат се
като коприна тежки -
хладни,
несбъднати мечти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me