uFeel.me
Краят
Автор: zigitop,  15 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 291

Краят

тръгнах си внезапно

неочаквано

като целувка

на слепец

протъркана от употреба

смачкана

като парченце

от сакото ми

тръгнах си внезапно

нежелан

като усмивката

на просяк

затънала във блатото

сбръчкана

като грайфера

на гума

тръгнах си внезапно

предизвикателно

като осанката

на мъж

ослепял от чувства

сдъвкани

като обувките

на скитник

тръгвам си внезапно

като повей на вятър

като мълния бяла

като изплашена котка

като пресечена усмивка

като отблъсната целувка

като човек

за който всичко свърши

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me