uFeel.me
Краят на латиносериала
Автор: BECTA,  5 ноември 2012 г. в 13:44 ч.
прочити: 343

Когато дойде неповикан

пред тебе вратата не тряснах.

Достойнството в ъгъл натиках,

да има за твоето място.

 

Когато си тръгна негонен,

те пуснах. Бях цялата писък.

Превърнах те в стихове-спомен.

Какво още мога да искам?

 

Понякога спомена галя,

пронизва ме болка неволно,

че имаше край сериала...

Дано да сме всички доволни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me