uFeel.me
Краят (2012 г.)
Автор: mese4inko,  3 юли 2012 г. в 08:46 ч.
прочити: 298
Казват: \"През тази година идва ни краят!\".
Това не е вярно и мнозина от Вас също
отдавна го знаят.
Краят в душите ни отдавна стартира -
не един брат е вече съсечен
от братска ръждива секира.
А колко \"мили\" очици озверяха,
щом за \"лесни жълтици\" възможност съзряха?
Нима не сложихме край на душите
единствено зарад парите?
Списъка дълъг сега не ми се изрежда,
просто търся моето зрънце Надежда!
А на вас, приятели, горещо желая:
- \"Чисти\" души далече от Края!
За мен, дали не е късно, все още не зная!
Дали с \"приятелска\" помощ собствен гроб
неусетно и аз не копая!?
На Доброто исках да съм достоен боец,
но бавно ставам и аз ходещ мъртвец.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me