uFeel.me
Край
Автор: Mimi1001,  27 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 840

Край

Катафалка черна,

преминава насред площада на града,

подбуда лековерна

накара да спрат да бият две сърца.

Деца невръстни

напуснаха този свят жесток,

в ковчези мръсни

вместо детски смях, майчини сълзи цял поток.

 

Подлъгани, опиянени,

въвлечени в несъществуващ рай

с дрога зарибени,

вместо с бъдеще прекрасно, с изпращане ужасно, те посрещат своя край.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me