uFeel.me
Край пътя на отминалия празник
Автор: inamay,  10 март 2011 г. в 09:58 ч.
прочити: 516
 
Да ви разкажа...
за кокичетата,
за снежно-белите
им мисли,
които не посмях
да вдъхна с моите,
греховно тъмни
от очакване...
Да нарисувам...
фрезия,
изящно наклонила връх
да подаде от своя дъх,
та аз да си помисля,
как в този ден,
от тях ще има
клонче и за мен...
За ириса ще кажа,
за този тънък силует
сред вазите избрал
тъй мълчаливо,
решителна ръка
да си представи
любимата
в градина лятна
с рокля
в този цвят...
За розите...
когато има празник пак,
тогава ще разкажа как
обичам да си спомням
колко са красиви
в желанието на очите ми...
А може би
и друг така
оставя празниците
без цветя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me