uFeel.me
Край - Начало?
Автор: Didis_Ne,  18 декември 2010 г. в 13:56 ч.
прочити: 352
Когато приключвам,
това ли е краят?
Или е начало на друго?
Дали да заключвам
или пък, не зная,
врати да разбивам по-грубо...
Когато приключвам,
дали е финала?
Или пък отново стартирам?
Какво ще се случва?
От нищото - цяло,
дали от трески ще събирам?
Когато преставам,
отново ли почвам?
Или пък завинаги спирам?
Не ща да оставам,
не ща и да бягам,
не ща и дори да застивам...
Не искам да ставам,
не искам да сядам...
Отново ще се намирам,
протегнала смело ръката,
заключила катинара,
нарочно -
без да затворя вратата.
Влизай направо...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me