uFeel.me
Кратичко за мен
Автор: sofia_air,  24 септември 2011 г. в 13:44 ч.
прочити: 294
И съм силна, и толкова слаба.
Мога в тъмната нощ да вървя.
През руини ще мина щом трябва.
Пипнешком, ако няма луна.

Светли прошки разсипвам в безреда.
И на този – прицелил се в гръб.
Нека вкусва измамна победа.
Кой е жертва, щом аз съм Любов?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me