uFeel.me
Кръстопът
Автор: Anq,  25 май 2010 г. в 02:11 ч.
прочити: 231

На кръстопът стоя и виждам четири посоки,



не зная в коя да тръгна...



Назад не знам какво ще е ако се върна,



напред поглеждам – слънцето блести,



но облаци го скриват на моменти,



назад поглеждам – там любов искри,



но само спомен ли е вече?



Решавам да погледна настрани – две улици тъй сиви...



И пак оставам по средата, а там светът ми се върти...



В която и посока да погледна един глас ми казва остани,



един човек ме хваща за ръката и пак оставам аз в средата,



в компанията на мислите и самотата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me