uFeel.me
Красота
Автор: SILA,  17 ноември 2010 г. в 16:34 ч.
прочити: 539
Красота е бликналият стих,
събрал космически послания,
полял с дъх стихнали понятия,
достигнал и една едничка същина.

Просмукал в щрихите писателя,
отпечатал съкровената му дълбина.
И няма тук значение материята,
вдишва се пространство безгранично.

Няма крива граница и съд,
а чист полет на съзнанието,
избиващо рамката телесна
за секунди да преплува над света...

За да се върне със зачената мечта,
облечена в пулсиращи слова.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me