uFeel.me
Красивата любов
Автор: kateto,  13 март 2010 г. в 21:39 ч.
прочити: 239

Има любов и красива,

и нежна дори,

която в душата прелива

и като огън трепти.

 

Има любов и красива,

и нежна дори...

Но макар и леко свенлива

тя все наоколо кръжи.

 

Не е това любов

на празни думи,

не е изстинал зов...

 

Любов е това-

не болезнена,

нито жестока,

 

а любов единствена-

любовта към живота...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me