uFeel.me
Красива си
Автор: Zelenvik,  3 юли 2011 г. в 00:16 ч.
прочити: 386

Красота...
слепи проглеждаме,
глухи я чуваме,
нея заключена
носим в сърцата си!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me