uFeel.me
Кръговрат
Автор: rosen_rosen,  30 август 2009 г. в 20:27 ч.
прочити: 362

Прегръща бурния ни свят
живот суетен и нелесен.
Контрастни страсти го крепят
и тъй го правят интересен.

През този пъстър кръговрат
съдбата странно ме повежда
и ту съм беден - ту богат,
стаил в сърцето си надежда.

След мамещ топъл благослов,
далеч от хорската гълчава
си търся зрънчице любов,
ала не ми се получава.

Светът отново се върти -
пулсира, диша, продължава
след криза - криза да реди,
каквото и да означава.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me