uFeel.me
Кръговрат
Автор: ulita,  21 февруари 2010 г. в 08:45 ч.
прочити: 261
Без бял ден да отвори -
несбъднат, без спирка, без грях,
един кръговрат изолиран -
убийствен, но някак познат.

И взира се...
ни процеп, ни лъч, дори без петна
върти се, търкаля се бясно
забравяйки свойта следа.

И в яростна схватка с ума си,
не вижда, не иска, препуска, тресе се и блъска
безкрайно... а няма назад.
Да беше обрасла пътека,
а то -  кръговрат.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me