uFeel.me
Кръг е милостта
Автор: estela,  22 февруари 2010 г. в 16:08 ч.
прочити: 476
Милост не изпитваме към Другия.


Тя е огледалото, което
отразява болката ни вчерашна.

Или е пътечката виновна,
минала оттатък бариерата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me