uFeel.me
Крада очите ти
Автор: Aries,  18 септември 2010 г. в 01:29 ч.
прочити: 236

Крада очите ти от всяка снимка
и устните от всеки повик,
вървя назад след тебе по следите
и питам се дали ме помниш?
Играех си със светлината във косите ти
и шепнех името ти в утрото - заблуда
и скривах се, когато срещнеше очите ми
и после пак те гледах, обсебена до лудост.
Днес пак съм тук да искам свободата си,
омръзна ми със мен да си играеш без да знаеш,
но ето, ти повдигаш поглед към очите ми
и аз пак открадвам го и скривам се преди да ме познаеш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me