uFeel.me
Козирог
Автор: поля,  1 февруари 2009 г. в 03:17 ч.
прочити: 275

Майка ми, Зорница бяла,
окъпана във огнени лъчи,
нежност и любов в мен е вляла,
да раздавам в земните си дни.

Баща ми пък, владетел на Земятя,
сурова сила ми завеща,
да не се боя от мрака,
давайки живот, да нося светлина!

После Съдбата набързо орисала ме-
Човек си, ще падаш, ще плачеш, ще ставаш!
Господар ще си единствено на мечтите си,
и истински щастлив, когато щастие даряваш!

Ината само, не разбрах от де се взе?
Казват, че подарък ми е от звездите.
С него Козирогът покорявал върхове,
а понякога заклещен си стоял между скалите.

И ето днес празнувам този ден Рожден,
естествено със малко тъжен поглед,
от равносметки лични, не съвсем удовлетворен,
но с любов голяма към всеки ден споделен!

14.01.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me