uFeel.me
Който може...
Автор: Елишка,  11 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 448
Не искам име. Само по човешки,
когато ме погледнат да познават,
че аз съм тази, с хилядите грешки.
А който може - нека ми прощава.


Не искам рамки. Аз съм съвместима
с просторите ми. Нямам си размери.
Отдавна съм била и аз любима...
А който може - нека ме намери.


Не искам Слънце. Само да е тъмно.
Когато ми е трудно, паля клади.
Не искам и да знам, че има дъно.
А който може - нека ме удави.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me