uFeel.me
Коя си ти
Автор: aida,  16 февруари 2010 г. в 15:01 ч.
прочити: 350
От злоба черна, почерняла
изчезнала уста - черта,
изкривена физиономия в гримаса -
прокоба тегне в нейната душа.

С какво ли може Тя да се похвали !? -
с велики думи, спомени добри...
Какво е Тя !?  Не знае ли !? -
душа на Дявола, уви.

Артист от класа, да,
с усмивка може да те покори,
но роля трудна е реалността
да влезе в нея невъзможно е дори.
Защото...
Коя си Ти !? Човек ли !?-
Не, не си ....

Проклятие неземно, черно
върни се в Ада Ти да си гориш,
и да разказваш колко си била щастлива
и как с Предателство най-близките си хора си дарила
и как за твойто щастие
цена висока изплатили са.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me