uFeel.me
Кой разсърди моето малко момиче
Автор: Nanita,  25 октомври 2011 г. в 23:11 ч.
прочити: 272
Кой разсърди моето малко момиче,
кой усмивката нейна нежна изтри
заредиха се буря след буря
във очите и пълни със сълзи.

И мечтите смели кой и ограби,
детското в нея кой успя да сломи,
потъмня дъгата в нея, помръкна до сиво
от лоши мисли, хорски, черни и зли.

Кой разсърди моето малко момиче,
кой посмя мъка в очите да и вмени
макар и неуспешно за миг тя се затвори
във своят свят пеперуден, пълен с мечти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me