uFeel.me
Кой ли?
Автор: lucia sotirova,  10 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 341
Кой ли?
Пропътувах
в себе си очакването,
освободена от излишни предели,
до стаята на любовта, изтъняла
от бялото дишане на постелите.

Но кой ли
този път ще ме чака
на границата между зов и раздяла?
Съществува някъде някой -
докосвам му лицето
в огледалото.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me