uFeel.me
Котка
Автор: kasandra666,  2 септември 2009 г. в 08:06 ч.
прочити: 306
Нощ, тъмна, мрачна!
Тишина злокобна е изпълнила
всичко!

Сенки лутат се в мрака!
А тя там дебне и някого чака!

Две очи, като светкавици

прорязват мрака!

Наблюдават в тъмнината!

Бавно от скривалището

хищника излиза,

устремена към поредната
си жертва!

Красива, нежна, млада,

изписана икона,

привидно наивна,

но демон крие се в

душата!

Не ще те пожали,

не ще те погали,

кръвта ти ще изсмуче бавно!

Омаян от нея не искаш и

не можеш да избягаш,

демонът вече те е обладал,

а ти си се предал!

Като черна котка пътя

ти пресече,

в паяжина нежна те оплете!

А после изчезна в мрака, там

откъдето дойде,

там където отнесе твоето сърце!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me