uFeel.me
Коте
Автор: plamena_2005,  11 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 384
Коте шарено ела!
Готово ли си за игра?
Готово съм дете,
но чакам моето братле!

Защо го чакаш?
Да не е по-интересно от мен!
Да не искаш да те
оставя аз за ден?

Не искам мило дете,
затова чакам моето братле,
да играем трима задружно
и нищо да не ни е нужно!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me