uFeel.me
Кошмар
Автор: Cveteto,  22 юли 2012 г. в 11:16 ч.
прочити: 535
Кучета огласят тъмнината.
Кошмарно страхът ме разпилява
и трепнала неволно пак ръката
леглото и света ми разлюлява.

Слухът ми е в трескава готовност
зловещото проскърцване да чуе
от вълната с разрушителна мощност,
лазеща по стената нагоре.

Очите ми светкавично фиксират
тъмния силует на гардероба
и в съзнанието ми ледено пулсират
мисли за живота и за гроба.

Тялото напрегнато очаква
върху си бетонната грамада
и в ритъма на труса се разплаква
сърцето ми, молейки пощада.

Няколко секунди са ми стига
напълно от съня да се събудя,
а утрото отново ми намига
истинския спомен да изгубя.

Цветанка Тупанска

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me