uFeel.me
Копнежно
Автор: nella_gold,  25 април 2013 г. в 16:31 ч.
прочити: 291
Тази вечер ще пиеш?! За мен.
Ще проклинаш отново съдбата,
дето срещна ни - очи във очи.
И ни сбра, но под чуждата стряха.

Тази вечер ще сънуваш пак мен?! 
Вятър, във съня ти стаен
рони восъчни листи сега.
Стари приказки тихо разлистя.

Тази вечер ще пиеш. За нас?!
Виж луната - над тебе наднича.
И се взира във твойте очи,
но смутена. И толкова лична...

Тази вечер сънуваш. Пак мен.
И в съня си притискаш ме нежно.
Вятър в съня ти, почти притаен,
праща твоите мисли, по мен. 

... Копнежно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me