uFeel.me
Копнеж е...
Автор: Innocence,  24 април 2013 г. в 22:04 ч.
прочити: 349


Понякога е име и лице.
От допира му всичко се смалява.
Стопяват се минути, часове.
Сезоните се сливат до забрава.
Понякога те гледа с две очи,
стаили непознат, безмълвен Космос,
напомнящ на мозайка от мечти,
която би подреждал цяла вечност.
Понякога е песен и парфюм.
Носталгия по дни неизживяни.
Понякога е много смешен филм
пропит от делнично очарование.
Най-често е приятел на страстта,
орисан да поддържа оня огън,
от който черпи сили любовта,
в копнежа си да не остане спомен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me