uFeel.me
Конят си отиде
Автор: errante,  2 декември 2011 г. в 19:31 ч.
прочити: 536
Отведоха на дядо коня.
Изстъргаха, измиха го до блясък,
обгърнаха го с мирис на канела,
опитомиха гривата му нервна,
зашиха го в гоблени по стените,
превърнаха го в лъскави лъжици...

Сега седи самотен дядо ми на прага,
пръхти в лицето му неясна светлината.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me