uFeel.me
Коне
Автор: bizcocho,  21 май 2009 г. в 01:08 ч.
прочити: 556
Към гледката, без дъх, съм поглед впила -
препускат вихрено със вятъра коне,
душата ми, телата им във мислите обвила,
се слива с шеметният бяг и ги зове...
 
Развели гриви, в устрем полетели,
тъй волни, нямащи седла,
единствено с любов тела допрели,
на свободата те достойни са деца.
 
Със грация извили шии,
бедрата им потрепват от екстаз,
лудуват, в ноздри свили
на гордостта греховната и' власт
 
Във погледа понесли звездоброя
за всеки даден им от Бога час,
преборват се с беди, сред зноя
с очи разбрали се, без глас.
 
Усмихнато погалвам им безкрая,
унесена и цялата в захлас,
" Вземете ме" прошепнах го в омая,
" и нека бъда само част от вас! "

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me