uFeel.me
Комшутките
Автор: Devilll,  18 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 511
Комшутките

Ние сме диви и щастливи
като цветя красиви
три хубавици
като нощни звездици.
В един квартал събрани
трите сладурани
живеят и лудеят
на щурите купони
се люлеят
в OMV-то се събират
тъпото нощно време да отбият
и по някой мъж да забият.
Какато обикновенно
това е нещо поредно
Трите комшутки
са нощни гугутки
свирят и пеят
и мъжките сърца владеят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me