uFeel.me
Коловози
Автор: zigitop,  15 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 252

Коловози

спирка

гара

път

перон

свежа плът

във сив балтон

коловоз

снежец

локомотив

денят е празен

тъжен

сив

панели

тухли

дим чевръст

дали тъгата тука има пръст

буботене

обратна тяга

нещо гърлото пак стяга

стига

няма

тръгва пак

търси вечно своя знак

немил недраг

от мрак се появил

стоик

все още не простил

часът на заминаване на влака

той чака

нейде там

застанал на перона

сам

със сака

и със своя път

със свежа плът

и кучетата

на перона

Нея

чака

таз персона

Нея

Той

и Сака

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me