uFeel.me
Колко?!
Автор: pavli,  27 февруари 2010 г. в 14:25 ч.
прочити: 2288


Толкова истински са сълзите на дъжда…
Толкова нежно ме галят… за да не боли…
Толкова жадно пия… Не спирам… Още… още…
Толкова… колкото… да простя… 

                                     © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me