uFeel.me
Колко струвате (само за мъже)
Автор: yossifova,  5 февруари 2009 г. в 11:45 ч.
прочити: 202

Питаш колко ли струвате,

когато флиртувате

без да умувате.

Отговарям ти –

малко ще струвате,

ако умувате.

Като се преструвате,

че страстно флиртувате,

може би ще струвате

едно златно лято.

По жени като тичате,

особено ако ги обичате,

май не робувате

ами палувате.

И да се обличате,

и да се събличате,

и да се надувате,

и да негодувате,

ако на нищо не приличате,

няма как да ни привличате.

Но си кротувайте,

когато се срамувате.

По-добре пирувайте

или преболедувайте.

Мен ако питаш,

малко останахте

дето струвате

по една златна пендарка.

Боже, какви ги приказвам.

Я си кротувайте всички мъже,

че нали съм ти казвала –

пет пари не струвате!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me