uFeel.me
Колко сте...
Автор: ninaaa,  11 март 2013 г. в 12:03 ч.
прочити: 372

Колко сте злобни. Колко сте жалки,

цинични, вулгарни а толкова малки.

Колко сте лоши даже без нужда,

емпатията на вас ви е чужда.

Колко сте болни и елементарни,

адски бездейни, адски нахални.

Колко сте луди. Колко нетрайни,

много сте скрити и много потайни.

Колко сте безразлични. Колко \"омайни\",

фалшиво прилични а всъщност брутални.

Колко сте млади а всъщност самотни,

обич сърцето ви не може да стопли.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me