uFeel.me
Колко малко е нужно
Автор: valentina_val55,  4 май 2013 г. в 07:53 ч.
прочити: 284
Всеки живее в своя  си Ад
и влачи на живота си кръста.
Тъй устроен е този свят,
но колцина прозират вселенската мъдрост.
Адът - живее в Душите ни,
Адът на грешните избори.
Адът, който убива мечтите ни,
взрени в измамни фетиши и символи.
Някои го носят безропотно
и събират по пътя си мъдрост,
други - го влачат със крясъци -
проклинат Бог за мечтите несбъднати.
Колко малко всъщност е нужно
да отворим Душите си за светлината,
да следваме пътеката на добротата,
да изпълним с Вяра и обич сърцата.

val 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me