uFeel.me
Колибри
Автор: Kasiana,  14 февруари 2013 г. в 07:15 ч.
прочити: 178
От вас, тъги, венчета си изплетох
и хвърлих ви по речните води –
отплувайте без мене към морето...
Колибри днес в душата ми гнезди.

То пърха в нея като пеперуда,
опрашва я с мечти като пчела...
И пак по детски, палава и луда,
катери тя поредната скала.

Излита вертикално в необята
със скорост непозната досега,
танцува салса с пролетния вятър,
разказва му поредната шега...

Възвръща в мен онази Касиана,
жадуваща и раждаща живот;
от светлина и обич изтъкана –
пчела-колибри в пролетния свод.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me