uFeel.me
Колежка
Автор: lepart,  22 декември 2010 г. в 21:24 ч.
прочити: 464
На Марчето

Прекрасна си като зората,
и нежна като утринна роса,
безброй мъже си впечатлила,
със твоят сексапил и красота!

С угрижен поглед ме поглеждаш,
когато във беда съм аз,
и винаги ръка подаваш,
във лош за мене час!

От толкова години с теб сме заедно,
а все си всеотдайна и добра,
жена си ти която уважавам,
приятелко целувам ти ръка!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me