uFeel.me
Коледно пожелание
Автор: Snowflower,  26 декември 2009 г. в 10:30 ч.
прочити: 362

                
 

Навън сняг бял пречисти всичко -
пречистени да са душите ни!
И както топли огънят в огнището -
сърца добри да топлят дните ни!

Звезди, снежинки весело блестят -
така красиво да блестят очите ни!
Деца в очакване на дар трептят -
очакване на щастие да е в мечтите ни!

Уютът коледен, веселие и мир -
да се запазят в домовете ни!
Вълшебство, вдъхновение, мечти -
свободни да са умовете ни!

2007 г.
          
         

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me