uFeel.me
Коледни звезди
Автор: avliga,  30 декември 2009 г. в 12:23 ч.
прочити: 352
 Красиво е навън, нали!
Сняг вали, вали...
Любов и мечти -
се сбъдват в коледните дни!

Красиво е навън! Вали!
 Дядо Коледа лети -
 подаръци, мечти -
носи за приятели добри.

Красиво е навън, нали!
Греят пурпурни звезди.
Радост и мечти -
се сбъдват в коледните дни
!





29.11.2008г.
Вили Карагьозова









    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me