uFeel.me
Коледна приказка
Автор: bojenski,  8 декември 2012 г. в 10:45 ч.
прочити: 232
Коледа, Коледа, добрата Коледа,
вълшебен празник закичен с венец.
Христос се ражда за да го обичаме -
ден за любов със любов сътворен.

Коледа, Коледа, света традиция,
каква надежда на целия свят.
Ръка поставена в ръката на ближния
Коледа - мост между две сърца.

Нека посрещнем святата Коледа!
Нека любов да дарим!
Бог ни научи на простата истина -
човек за човек е любим.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me