uFeel.me
Коледна магия
Автор: mono1,  19 декември 2009 г. в 15:04 ч.
прочити: 231
Снежинки бели, лазят по замята
красиви, нежни пълни с чистота.
Света покриват, гонят самотата.


Звънят камбанки, весело, игриво
магични светлинки надничат срамежливо.
И ето всичко сиво превръща се в красиво.

Усмихнати лица, сияещи очи
Детски смях наоколо звучи.
Дори и болката отляво вече не горчи.

Коледна магия из града лети
Прави ни щастливи, весели, добри.
Нека я запазим и за идващите дни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me