uFeel.me
Коледна картичка - 2
Автор: Kasiana,  20 декември 2012 г. в 23:27 ч.
прочити: 189

*Блещука*коледна*висулка*събрала*хиляди*светулки*
*нареждат*се*във*думи*те*
*и*пеят*ми*за*Святото*Дете*
*
*
*
*
* * *
*Наздраве*
*кехлибарен*
*миг*
*родил Иисус*
*в обятията на Всемира!*
*За първия* му* детски* вик*
*с вълшебството, което все не спира!*
*За любовта,* с която* ни* дари,*
*за святата* му кръв,* пролята*
*да бъдем* светли и*добри*
*като очите на децата.*
*Наздраве!*
*Греят вън звезди.*
*Една от тях е Бог Месия*
*със обич* свода пак *бразди*
*като* молебствена* лития*
*и от* небето* сняг*вали*
*надежда бяла ромоли*
* * * защото * * *
* * * * БОГ * * * *
* * * * отново * * * *
* * * * * * се * * * * * *
* * * * * * роди * * * * * *
* * * * *
* * *
*

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me