uFeel.me
Коктейл "Страстниче\"
Автор: Kasiana,  7 януари 2013 г. в 11:29 ч.
прочити: 254




*седем* слънчеви* галактики *от* бялата* вселена* в* мен*

*седем капки медоносни *от утринния изгрев* на плътта ми*
*седем листчета от розата, разтворила за теб сърцето си*
*седем ангелски сълзи, отронени от божата лознùца*
*седем ореха *от седемте ми* тайни вещерски*
*седем * росни * самодивски* корена*
*седем връхчета на бор родопски*
*седем *ноти* на* щурци*  
*с е д е м *р у б а и*
***************
**********
*О*
*М*
*А*
*Р*
* * *

*Х*
*А*
*Я*
*М*
*О*
*В*
*И*
*****
*************
*и седем небеса*
*в нощта открехнати*
*от страстничето, цъфнало за теб*

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me