uFeel.me
Когато
Автор: sladur4e_uspeh2005,  13 май 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 382
Когато си отхвьрлен от света.
когато погледат ти ясен,
замьглен е от човешка суета.
Тогава трьгвай смело кьм заветната мечта!...

Когато истината с теб е,
но всички казват че грешиш.
Когато искаш да успееш,
но нямаш воля да вьрвиш.

Тогава стига да умееш,
ще мoжеш ти да продьлжиш.
И в този миг ако успееш
живота си да промениш,

Тогава ти ще осазнаеш,
че имаш сила да вьрвиш
и стига много да желаеш,
мечтита си ще можеш да осьществиш!...

13.04.2006година

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me