uFeel.me
Когато
Автор: Kasiana,  19 февруари 2013 г. в 08:52 ч.
прочити: 216
Душата ми, когато прецъфти
в далечно лято,
ще грейна в сладко грозде
с кехлибар налято.

Светулките, когато в мен заспят
в далечна есен,
ще литнат славеите
в сетната ми песен.

Когато бурите ми изтъкат саван
в далечна зима,
с цафарите ще екна -
в ехо да ме има…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me