uFeel.me
Когато
Автор: Pepiliya,  30 ноември 2011 г. в 12:04 ч.
прочити: 305
             КОГАТО

Когато царството на сенките
погълне сетната виделина.
На мъката, когато, фенките
блуждаят, пъплейки със пипала.

Когато пак обяздва болката
във впряг разюзданите си коне,
пришпорвани за обиколката,
ведно с разбунените ветрове.

Когато лудва в смут душата ти
в бездънната, пустинна тишина.
Когато в колабс са луната и
последната мъждукаща звезда.

Когато разумът и чувствата
подемат странния си диалог.
Съмнения подхващат блудствата
с нечий прецакан, луд живот.

Тогава вият в тебе вълците
с озъбени проклинащи уста.
И мълнии взривяват сълзите!
(Към Бога ли повдигнал си глава?!)

29.11.11 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me