uFeel.me
Когато...
Автор: Ружена,  23 февруари 2011 г. в 09:15 ч.
прочити: 465

Когато
се  обръщаш с гняв назад,
и се оглеждаш
без надежда в джоба,
а  във безжалостната ти ръка
се гърчат
нашите щастливи спомени,
окаляни,
от болка  посивели,
тогава
изумена се опитвам
под тази гневна маска да намеря
мъжа,
когото съм обичала.
Не го откривам

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me