uFeel.me
Когато
Автор: dante99,  15 февруари 2010 г. в 16:51 ч.
прочити: 188
Когато душата ти иска да плаче
- сляпа, безумна, студена...
Когато тялото ти търси покой...
Когато устните ти тръпнат в безнадеждно очакване...
Когато погледът ти остава без взор...
Когато косите ти белеят безжизнени...
Когато дланта ти покрива другата
- и двете самотни, а не като някога...
Когато сърцето ти дълбоко заспало е
и в съня си загубило пътя...
Когато силата избира посока
и тя не води към теб...
Когато страхът покорно оттегля се,
разбрал, че няма с кого да воюва...
Когато смисълът напуска портрета ти...

                Спомни си за мен,
                          защото аз те обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me