uFeel.me
Когато загубиш… детенце…
Автор: pavli,  24 август 2011 г. в 01:15 ч.
прочити: 1723

Колко пристягаща болка таиш!...
(Знаеш си…) Няма антракт…
Усмивката слънчева пазиш -
да е твой пътеводител благ.

Натежават с години мислите.
Припират се многобройни „Ако...”!
Откриваш в сърцето си истини
и кънти едно огромно „Защо?”!

Понаместваш коварните ръбове
и не вярваш, че Господ прави така…
Продължаваш… Със стиснати зъби.
С труден кураж. И нова мечта…
 

                                                      © Павлина Петрова




 


Посветено на моя приятелка, която загуби детенце…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me