uFeel.me
Когато в тишината...
Автор: hrizantema,  21 март 2010 г. в 10:32 ч.
прочити: 280
Когато в тишината чуеш ти онази песен,
 която нежни думи за любов реди,
тъй бавно лееща се като дъжд във есен,
изпълваща очите с парещи сълзи!

Заслушай се тогава - и за мен спомни си,
 за приказните ни отминали лета,
 високата снага на кипариса,
под който ти призна ми любовта!

Спомни си вечерите с онова момиче,
тогава вярвахме във своите мечти,
 а мислите сега след спомените тичат!
 \"Къде отлитна този миг!?\" - душата ми крещи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me